Voor kinderen

Hoi, ik ben Kirsten! Ik ben een kindercoach en ik help kinderen bij dingen die ze lastig vinden.

Goud in jou!

Ik geloof dat iedereen ‘goud’ in zich heeft. Dat zijn de mooie dingen aan jou; de eigenschappen, kwaliteiten en talenten die je hebt. Het zijn ook de dingen waar je blij van wordt, waarvan je vanbinnen warm wordt en waarvan je gaat stralen!

Als je goudklompjes vindt in de rivier, dan moet je die eerst oppoetsen en bewerken voordat je daar mooie sieraden van kunt maken. Die kun je daarna met trots dragen en tonen aan iedereen.
Dat kan ook gelden voor het ‘goud’ dat in jou zit: soms moet je dat eerst vinden en er iets mee doen, voordat je het met trots kunt dragen en laten zien. En soms ben je dat goud in jou misschien even kwijt, en wil je dat graag terugvinden. Daar zou ik jou bij kunnen helpen.

Hoe dan?

Hoe doe ik dat dan, vraag jij je misschien af? Dat kan op heel veel verschillende manieren! We kunnen natuurlijk gewoon praten met elkaar, maar we kunnen ook aan de slag met spellen of tekenen of muziek. En we kunnen oefenen met wat jij lastig vindt. We kijken samen op welke manieren we jou kunnen helpen en wat bij jou past.

We spreken bij mij af en elke afspraak duurt ongeveer een uur. Soms vertellen we daarna aan je ouders hoe het was maar alleen als jij dat goed vindt.

Het lijkt mij leuk om je te ontmoeten en te horen waar ik je bij kan helpen. Zullen we samen (klompen)stapjes zetten zodat jij je fijner en zekerder gaat voelen?

Heb je nog vragen? Dan kun je mij een mailtje sturen! Hier vind je mijn e-mailadres en telefoonnummer.

 ‘Jade’, 12 jaar:
“Ik ben heel blij dat ik naar Goudklompjes ben gegaan. Ik had namelijk last van onzekerheid en stress. Kirsten heeft mij hier heel goed mee geholpen door mij te leren hoe ik hier mee om moet gaan.
We hebben spelletjes gedaan en oefeningen maar ook veel gepraat. Dat kan soms best lastig zijn maar het helpt wel. Ik vond het dus heel fijn en ben dus ook dankbaar voor de hulp.”