Referenties

Mooie woorden die ik heb mogen ontvangen na een aantal van mijn afgeronde trajecten.
De namen zijn gefingeerd. 

Ouders van ‘Thijs’, 11 jaar:
“Wat ik bijzonder vind, is hoe snel Kirsten het vertrouwen van mijn zoon heeft gewonnen, terwijl hij begon met een enorme weerstand/weerzin. Ze is integer en zal nooit zomaar informatie aan ouders doorvertellen. Kirsten is enorm empathisch, terwijl ze tegelijkertijd de kern uit het verhaal weet te halen. Ze legt ook helder de natuurlijke ontwikkelingsstappen bij kinderen uit. Je merkt dat ze zich goed voorbereidt en toch ook erg flexibel is en inspeelt op de actualiteit. Ze zoekt naar oplossingen die passen bij het kind, en ze is hierin creatief. Wonderlijk dat ze binnen korte tijd zoveel resultaten weet te boeken.”

 Ouders van ‘Pim’, 8 jaar:
“Pim is een vrolijk en enthousiast kind dat door andere kinderen aardig gevonden wordt. Toch vond hij het zelf moeilijk om contact te maken met leeftijdgenootjes en bleef daardoor vaak een beetje aan de zijlijn. Kirsten heeft samen met Pim ontdekt waardoor dit kwam en spelenderwijs met hem aan zijn zelfvertrouwen gewerkt. Hij heeft geleerd om op een andere manier naar situaties te kijken en welke invloed zijn eigen benadering van de situatie heeft. Hierdoor neemt hij vaker het initiatief en ziet ook het positieve resultaat als hij dat doet. Pim zit hierdoor stukken lekkerder in zijn vel.”

Ouders van ‘Jade’, 12 jaar:
“Voordat Jade met de kindercoaching bij Goudklompjes begon, was ze steeds onzekerder over zichzelf, piekerde veel en sliep door de onrust ook niet goed. Al snel na begin van het coaching traject zagen we de veranderingen bij Jade: de ontspanning en het (zelf)vertrouwen namen weer zienderogen toe. Uit de reacties van Jade en onze, zeer waardevolle, evaluaties met Kirsten, zien wij als belangrijkste redenen daarvoor de vertrouwensband die Kirsten zo snel met onze dochter wist op te bouwen, de eerlijke en open communicatie en zeker ook de handige tips en tricks om eenvoudig tijdens de dagelijkse activiteiten van school, sport etc. toe te passen. Dank daarvoor!”

‘Jade’, 12 jaar:
“Ik ben heel blij dat ik naar Goudklompjes ben gegaan. Ik had namelijk last van onzekerheid en stress. Kirsten heeft mij hier heel goed mee geholpen door mij te leren hoe ik hier mee om moet gaan.
We hebben spelletjes gedaan en oefeningen maar ook veel gepraat. Dat kan soms best lastig zijn maar het helpt wel. Ik vond het dus heel fijn en ben dus ook dankbaar voor de hulp.”

Ouders van ‘Jaap’, 9 jaar:
“Jaap zit momenteel beter in zijn vel, de buikpijn is verdwenen en je hebt ons ook enkele bruikbare handvatten en informatie gegeven. Het was fijn dat we op korte termijn bij je terecht konden en de tussentijdse evaluatie was nuttig om te ontdekken dat we dezelfde Jaap zagen. Ook je persoonlijke aanpak met spelletjes, oefeningen en knutselen om hem aan het vertellen te krijgen, vonden we goed, het past bij hem en hij ging met plezier naar je toe.”