Je kind naar de Brugklas

Wow, het is zover! Jouw kleine schatje is zo klein niet meer en rondt binnenkort de basisschool af….
Op naar de brugklas!

Een spannende tijd voor jouw kind en misschien ook wel voor jou. Alles wordt anders: een nieuwe school op een nieuwe plek, met andere regels en nieuwe mensen. Allemaal verschillende vakken, docenten en klaslokalen, en natuurlijk écht huiswerk.

Gratis voor jou en jouw kind

Hoe fijn is het om in deze spannende en onzekere periode alvast tips en adviezen te krijgen van kinderen die vorig jaar op hetzelfde punt stonden! Ik heb daarom brugklassers geïnterviewd. Zij hebben de brugklas nu al bijna doorlopen, zijn snel gewend geraakt en gegroeid en willen hun ervaring graag delen met groep 8ers.

Als je jouw naam en e-mailadres hieronder invult, ontvang je BruggerTips: een e-book met adviezen en tips van ‘bruggers’ en mijzelf aan jouw groep 8er.

Ik zal je geen standaard wekelijkse e-mails gaan sturen tot je er gek van wordt. Je ontvangt direct een e-mail met de download en enkele dagen later nog één e-mail. Daarna mail ik je af en toe nog over een specifiek onderwerp of met een leuk aanbod. Je kunt je op ieder moment afmelden via de link in de voettekst van mijn e-mails.

Let op! De e-mail kan in de spam terecht komen.

BruggerTalk

Het kan héél fijn zijn om gevoelens van spanning en zorgen te delen. Om herkenning en erkenning te krijgen van andere kinderen die hetzelfde meemaken. Samen praten, spannende situaties uitspelen, elkaar tips geven en oefeningen doen om met meer zelfvertrouwen die nieuwe school binnen te lopen. Dat kan eigenlijk elke groep 8-er wel gebruiken, toch?!

Elk jaar in mei organiseer ik met dit doel BruggerTalk middagen.

  • Middag van 15.30 uur tot 17.15 uur
  • Kosten: €10,-
  • Data opties: kom ik nog op terug! 

Stuur me een e-mail als je alvast vragen hebt of om alvast de dag van jouw voorkeur aan te geven.

Ik zie er naar uit jouw stoere/lieve/gezellige/unieke groep 8-er te ontmoeten!

Liefs,
Kirsten