E-book met vijf tips en oefeningen voor ouders die hun kind meer zelfvertrouwen gunnen

Fijn dat je terecht bent gekomen bij mijn e-book over meer zelfvertrouwen voor jouw kind. Dat betekent dat jij een hartstikke leuk kind hebt, maar dat hij of zij dat niet altijd zelf weet of uitstraalt. En dat zelfvertrouwen gun je jouw kind natuurlijk wel!

E-book met handige tips en oefeningen

voorkant e-book In mijn gratis e-book staan 5 handige tips met bijpassende oefeningen om thuis met jouw kind aan zijn of haar zelfvertrouwen te werken. De perfecte combinatie tussen gezellige quality-time met je kind én stapjes zetten in meer zelfvertrouwen. De oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren, ook door middel van bijvoorbeeld Het Positief Dagboek dat ik gratis erbij lever.

Gratis in jouw mailbox

Vul jouw naam en e-mailadres hieronder in. Dan ontvang je het e-book met de vijf handige tips en oefeningen voor meer zelfvertrouwen in jouw mailbox.

Ik zal je geen standaard wekelijkse e-mails gaan sturen tot je er gek van wordt. Je ontvangt in totaal drie e-mails waaronder een extra tip! Daarna mail ik je af en toe nog over een specifiek onderwerp of met een leuk aanbod. Je kunt je op ieder moment afmelden via de link in de voettekst van mijn e-mails.

Let op! De e-mail kan in de spam terecht komen.